Hans Adrichem

Foto Hans handjes (1)

Hans was jarenlang werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft daar zowel nationaal als internationaal zijn sporen verdiend. Van directieposities tot manager van belangrijke projecten en programma’s. De laatste jaren stond hij mede aan de wieg van een belangrijk digitaliseringstraject in het bankwezen, dat vergaande consequenties heeft voor zowel zakelijke klanten als de organisatie zelf, in termen van processen en gedrag.

Vanuit zijn kennis en ervaring is Hans voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om aansluiting te krijgen en houden tussen klant, medewerkers en leidinggevenden binnen het bedrijf.

“Ik probeer mensen te laten denken van morgen naar overmorgen, in plaats van ‘van gister naar vandaag’. Wat vandaag nog gewoon is werkt morgen misschien wel niet meer. Anders denken, een nieuwe mentaliteit ontwikkelen, ‘keep it simple’ en LEF hebben zijn voor mij wezenlijke elementen om een bedrijf gezond te houden. Immers: ‘als je doet wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg’. En dan blijft alles bij het oude.”

 

Linkedin-view-button