Maatwerkprogramma’s

Samen ontwikkelen, Raken, Bewegen.
Dat zijn de uitgangspunten van al onze programma’s, gericht op betrokkenheid en het creëren van een nieuwe mindset binnen organisaties.
Of het nu gaat om onze bewezen concepten of maatwerkprogramma’s: wij kunnen en wíllen het nooit alleen!

 

Samen ontwikkelen

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Niet alleen is het leuker om samen programma’s te bedenken, het levert activiteiten op die maximaal aansluiten bij wat er in de organisatie leeft. Betrokkenheid van sleutelfiguren uit de organisatie en samen co-creëren levert van het begin af aan belangrijke energie om de verandering te voeden. De verandering is zo van het begin af aan geworteld in de organisatie. Ieder levert een waardevolle bijdrage vanuit zijn eigen rol, talent, kennis en ervaring. Want met elkaar weet je meer dan alleen.
Verwacht van ons overigens geen in beton gegoten meerjarenplannen. In onze ontwikkelaanpak formuleren we een gezamenlijke ambitie, en denken we bij de uitwerking steeds maximaal een half jaar vooruit. Na een aantal maanden bepalen we acties voor de volgende periode, voortbouwend op de resultaten en ervaringen in een eerdere fase.

 

maya-angelou

Raken

Maya Angelou zei ooit: “People will forget what you said, they will forget what you did, but people will never forget how you made them feel”. Als je mensen in beweging wilt krijgen, zul je ze emotioneel moeten ráken, dat is onze overtuiging. Bestaande patronen benoemen, bekijken en ‘ontdooien’. Een nieuwe mindset creëren, gericht op een aantrekkelijk perspectief. Als ze het oude en nieuwe kunnen voelen, en daarin ook nog eens plezier hebben, dan doen mensen graag met je mee!

 

Bewegen

Het doel van onze programma’s is om mensen en organisaties in beweging te brengen. Of het nu gaat om een nieuwe strategie, klantbeleving of veranderende processen. Samen bewegen, stap voor stap resultaten behalen. We maken daarbij gebruik van soms onconventionele tools en activiteiten, die echt indruk maken en ook in de dagelijkse werkomgeving zorgen voor een andere mindset.

 

Geïnteresseerd in onze ervaringen en ideeën?
We denken graag met je mee!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren