Over #POMTW

Wij geloven dat organisaties een stuk effectiever zijn wanneer we weer ècht aansluiting zoeken met elkaar en onze klanten. Geen medewerkersbetrokkenheid, maar betrokkenheid van alle kanten: organisatiebetrokkenheid dus. Medewerkers, managers en directie die schouder aan schouder vooruit kijken. Minder procedures, en meer vertrouwen, begrip, LEF, geloof en uitdaging.

O ja: wij zijn GEEN consultants. Zijn niet van het overtuigen, zenden, implementeren of ‘uitrollen’​. Liever staan ook wij schouder aan schouder met onze opdrachtgevers om samen te kijken waar we heen willen en wat daarvoor nodig is.
En we houden WEL van een goed gesprek met een lekkere kop koffie!

 

 

#POMTW is:

Cindy van IJzendoorn

Ondernemer, communicatieadviseur, coach. Nuchter, creatief. Passie voor woord en beeld. Teams weer laten stromen. Deed de communicatie van grote, impactvolle veranderingstrajecten bij o.a. Unilever, T-Mobile, Gemeente Leiden en Rabobank. Mensen meenemen en laten snappen waarom beweging mogelijk is, is haar drijfveer. Motto: “Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

 

Hans Adrichem
Ondernemer, roerganger, aanjager. Eigenzinnig, andersdenkend, innovatief. Musicus, recht door zee, strandhuis aan zee. Jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, in diverse rollen, ook internationaal. Motto: “Cut the crap!”

 

 

 

 

Bewaren