Klanten en reviews

POMTW werkt(e) o.a. prettig samen met:

 

Tanja Meyers, HR head Europe & Americas Apollo Vredestein
“Door samen letterlijk de toekomst te verbeelden konden we als directieteam over onze verschillen in visie praten en tot elkaar komen. De aanpak heeft ons dus in eerste instantie als directie iets opgeleverd. Een stuk vertrouwen, dichter bij elkaar staan en plezier. Een jaar na de strategic dialogue in Europa kunnen onze medewerkers aan de hand van de visual nog steeds aan mensen buiten de organisatie uitleggen wat onze visie op de toekomst is. Dat bereik je niet met een presentatie alleen.”

 

Stefan Meeusen, directeur bestuurder NPRC:
“POMTW staat voor mij voor het bouwen aan betrokkenheid in een uiterst positieve dynamiek. Dat was 
precies wat we nodig hadden in onze coöperatie. Fantastisch als twee mensen zo snel begrijpen wat een organisatie nodig heeft. Een fijne samenwerking met deze club.”

 

Ruud Fokker, bestuurder/directeur VNB:
“In 2018 heeft stichting VNB samen met POMTW de toekomst verkend. Een mooi en intensief traject, waarin POMTW een initiërende maar bovenal ondersteunende rol had. Samen, schouder aan schouder aan de slag, vakbekwaam en verfrissend. De beelddialogen werken enorm versterkend en geven alle betrokkenen veel energie. POMTW is een prachtige club om samen de toekomst mee te verkennen en een heldere strategie mee te formuleren.”
Klik hier voor een impressie van de toekomstverkenning die wij mochten begeleiden.

 

            

                

    

 

 

Wil je weten wat onze bijdrage was aan de betrokkenheid en verandering binnen deze organisaties?
We vertellen het je graag bij een goede kop koffie!